Det kan jo bare ikke bli feil, eller?

av tuvawinslow

DSC_3753Chevre med varme bjørnebær kokt i Madeira, det kan jo bare ikke bli feil, eller?

Jo, det kan faktisk slå feil når din kompanjong er høygravid. Beklager Tuttis, at det kun ble bjørnebær på deg denne gangen. Jeg vil for ordens skyld få informere om at jeg nå har skrevet ut en liste over ingredienser som skal unngås de neste ukene. Det vil derfor hverken bli blogget om blåkveite over 3 kg, selkjøtt fra Vestisen, svolværpostei, eller måseegg. Ei heller hai, fordøyelseskjertelen i kamskjell, eller fiskelever.

Men, til alle dere der ute som ikke har en liten knert i magen, dette bør definitivt prøves!

Varm Chevren i ovnen, samtidig varmer du bjørnebær i en gryte – med ønsket mengde Madeira og en dæsj brunt sukker. Juster etter dine smaksløker, kok opp til sukkeret har smeltet og massen har ønsket konsistens.

Når knerten er ute min venn, lager vi dette igjen 😉