Et gys av velbehag

av tuvawinslow

DSC_8384I lunefulle februar, trenger i hvert fall jeg en bekreftelse på at sommeren vil komme, og i min «Gode oppskrifter, verdt å prøve, verdt å lage»-perm, kom jeg over denne lille notisen fra en varm julidag i fjor:

«I dag er den perfekte sensommerdag, en av disse dagene det er så varmt – så vidunderlig varmt! En slik dag hvor ferien har inntatt hver celle i kroppen og oppslukt hele din sjel i et gys av velbehag. Hvor ingenting skal rekkes, ingenting skal gjøres, hvor hverdagen er milevis unna, og du kan sitte en hel dag med en god bok, rusle ned til havet, dyppe tåa i vannet og rett og slett gjøre ingen ting!»

Du trenger:

Vannmelon

Gresskarkjerner

Fetaost

Havsalt

Granateple

Frisk mynte

Lime

Olivenolje

Pepper

Rist gresskarkjernene i en tørr panne med salt. Frisk mynte, lime, olivenolje, pepper blander du til etter smak til dressing.

(Oppskriften er hentet fra Elle mat og Vin Juni/ Juli utgaven 2015)