Pimms til folket

av tuvawinslow

DSC_4541Jeg simpelthen elsker Pimms! Og når jeg liker noe – da tror jeg at alle andre er like overstadig begeistret. Jeg blir rett og slett oppriktig overasket om ikke andre er like overveldet av begeistring som meg.

Et slikt forhold har jeg til Pimms.  Hva? Har du aldri smakt pimms?! Ved nærmere ettertanke er det kanskje ikke så rart. Det er vel egentlig en drikk man forbinder med engelske husfruer sittende i sin rosehage og spiller bridge. Men dette har vi tenkt å gjøre noe med; Pimms til folket!

Og når min venninne utbryter etter sin «jomfruslurk» med Pimms:

«Det er som om noen legger et teppe rundt meg- at alt kommer til å gå bra»

Da varmet det i mitt pimms-elkende hjerte. Og hun satte ord på den følelsen som denne fantastiske drinken gir meg.

Blandingsforholdene er enkle: En del Pimms, to deler ingefærøl (eller sprite, eller annen limonade). Skivet agurk – rikelig, og for eksempel sitron, jordbær og eple, men agurken er det vesentlige!